top of page
pennen

BETEKENISVOLLE SAMENWERKINGEN

koworker_F_RGB.jpg

KOWORKER is een gedeelde werkruimte in het hartje van Lokeren.
Freelancers, zelfstandigen, starter, pendelaar en kleine ondernemingen vinden hier een plek om rustig te werken, elkaar te ontmoeten en klanten te ontvangen in een inspirerende omgeving. Werken is voor ons ook inspiratie opdoen door interactie met collega’s en andere ondernemers.

Koworker

positiviteit_logo_groen.jpg

Positiviteit.be ondersteunt u en uw organisatie in het creëren van een duurzame, positieve cultuur.  Om dit te realiseren organiseren we workshops, keynotes, verstrekken we advies, bieden we individuele coaching aan en nog veel meer.

Positiviteit

Logo-Chasseur-de-primes-1024x428.jpg

Subsidies Brussel
Chasseur de primes vous accompagne et prend en charge la gestion complète de vos demandes de subsides et primes.

Chasseur des Primes

gs-subsides.png

Subsidies Wallonië
Votre spécialiste subsides : le maximum de subsides pour vos projets d’entreprise

GS Subsides

download.png

Subsidies Nederland
Finistri is een deskundig en persoonlijk subsidieadvieskantoor waar we veel waarde hechten aan een eerlijk subsidieadvies en een gedegen subsidieverantwoording.

Finistri

Afbeelding1.png

De Opleidingscoach is dé leerexpert in Vlaanderen en Nederland en biedt gespecialiseerde en innovatieve kennis, ondersteuning en opleiding aan binnen het ruime learning & development domein. Onze klanten doen beroep op onze ondersteuning bij het opzetten of versterken van hun leer- en ontwikkelingsacties. Dit doen we vanuit een pragmatische en praktijkgerichte aanpak, steeds in partnership met de klant.

Opleidingscoach

bottom of page